• OMBYGGNATION
  OMBYGGNATION

  Ska ni bygga om garage till lägenheter eller inreda en vindsvåning för att förbättra ekonomin i föreningen? Ibland kan en idé verka komplicerad, men vi hjälper er att realisera önskemålen på bästa sätt. Med vår kunskap och storlek kan vi hålla i stora entreprenader.

 • TAK- OCH FASADARBETEN
  TAK- OCH FASADARBETEN

  Taket och fasaden skyddar stora värden – här är det viktigt med framförhållning. Vi utför allt från hela tak- och fasadrenoveringar till mindre lagningar och vi har omfattande kunskap inom dessa områden. Vi hjälper även till med specialanpassade lösningar för er fastighet.

 • EL- OCH DATAINSTALLATIONER
  EL- OCH DATAINSTALLATIONER

  Vi installerar jordfelsbrytare och jordad tråd för säkerheten, uppgradering av säkerhetsskåp, bredband, infälld belysning eller nätverk för TV. Det finns många snygga och energieffektiva lösningar som kan göras i samband med en renovering. Vi hjälper dig att välja rätt lösning med rätt produkter.

 • FUKTSKADOR
  FUKTSKADOR

  Fukt kan ge upphov till många typer av skador. Röta, mögel, hussvamp och mikrober kan följa i spåren av fuktproblem. Vi hjälper både privatpersoner och försäkringsbolag med återställning vid fuktskador. Vi tar ansvar för hela processen från rivning, avfuktning till färdig återställning.

 • STAMBYTE
  STAMBYTE

  Behovet av stambyte kan vara ett skäl till att man i en bostadsrättsförening sätter igång en renovering. Varje fastighet har sin specifika konstruktion och särskilda förutsättningar. Vi gör en noggrann besiktning och genomför arbetet enligt den bästa lösningen och med högsta kvalitet.

 • BADRUM
  BADRUM

  I samband med en renovering är det ett bra tillfälle för enskilda lägenheter att göra om badrummen. Vi går igenom individuella val och önskemål, ger förslag, organiserar och låter våra hantverkare genomföra jobbet enligt gällande regler. Lore ipsum lore ipsum

 • VVS
  VVS

  Vid stambyten, badrums- eller köksrenoveringar genomför vi värme- och sanitets- samt ventilationsarbeten enligt gällande regelverk. Arbeten med VVS är ofta komplicerade och utförs med fördel i samband med en renovering.

 • SÄKERHETSDÖRRAR
  SÄKERHETSDÖRRAR

  Vi byter ut gamla entrédörrar emot nya moderna brandklassade säkerhetsdörrar. Det finns många modeller och utföranden att välja mellan. Vi kan även specialbeställa dörrar tillverkade efter era egna önskemål.