08-28 68 00 info@sarab.nu

Välkommen till Sarab

KUNDPORTALKONTAKT

Sarab Entreprenad

Tack vare egen personal inom alla våra verksamheter och ett digert upparbetat kontaktnät, kan vi erbjuda dig att ta hand om hela ditt projekt – från första spadtaget till sista spiken.
Sarab Fönster
Sarab har under många år monterat fönster, dörrar och garageportar m.m. i våra projekt. Nu tar vi nästa steg och blir också leverantör av dessa produkter. Vi lotsar dig till att välja rätt produkt oavsett om det är en dörr till villan, ett fönster till sommarstugan, eller till en hel hyresfastighet?

Våra projekt

Läs om några av våra pågående och avslutade projekt. Vi har lång erfarenhet av ny- och ombyggnationer i både små och större byggprojekt. Vår specialitet är helhetsåtagandet, där vi sköter allt från konsultation till färdigställande. Att se möjligheter i de tekniska svårigheter som ofta uppstår och att färdigställa dina och arkitekters idéer är något som driver oss framåt.

Om Sarab

Vi är i dagsläget ett Stockholmsbaserat bygg- och installationsföretag med ett helhetstänkande. Vi arbetar med såväl totalentreprenader som enskilda projekt och har specialkompetens inom många områden samt ett väl inarbetat nätverk med kompletterande kompetenser. Detta gör att vi kan ta hand om alla tänkbara moment som ingår i olika byggprojekt

Kvalité i våra projekt – kärnan i vår framgång