08-28 68 00 info@sarab.nu

ROT Lokaler

ROT Lokaler

Vi på Sarab är specialiserade på hyresgästanpassning av offentliga och kommersiella lokaler, som butiker, industrilokaler, kontor och skolor.

Vi hjälper till att hålla era lokaler i trim både funktionellt och visuellt. Som specialister på byggnation och lokalanpassning vet vi hur man utför en renovering på bästa sätt. I många fall är lokalerna i full drift med medarbetare som arbetar och vi har därför lärt oss att vårt uppträdande i lokalen är minst lika viktigt som själva ombyggnationen. Vi utför alla våra arbeten med kompetent byggledning och egna snickare och installatörer. Vi vet hur man utför en lyckad byggnation tillsammans med arkitekter och konstruktör. En stor fördel för er som kund att anlita oss är att vi enbart arbetar med egna anställda och kan därför utföra våra entreprenader effektivt och med hög kvalité. Ett sammansvetsat gäng som vet hur man effektiviserar arbetsprocessen och håller ned tidsramen. Vi har dessutom expertis inom bolaget på belysningslösningar och hjälper er att effektivisera arbetsmiljön i lokalerna.

 

FÖRÄNDRINGAR I DIN VERKSAMHET

Verksamheter växer, krymper eller förändras, för att marknader, metoder eller myndighetskrav ändras. Hyresgäster – vare sig det är boende eller verksamheter – får nya behov och krav. Det enklaste sättet är oftast att anpassa lokalen. Vi hjälper er att realisera era planer i förändringsprocessen